Puppycursus

De best denkbare start die een pup kan maken is als hij geboren wordt in een drukke, levendige, mogelijk lawaaiige huishouding, waar het alles kan zien, horen en voelen. De pup, van welk ras dan ook, moet hiermee vertrouwd raken, dit om uit te groeien tot een evenwichtige volwassen hond.
Een mond vol, maar de waarheid.

Als een pup elke dag genoeg positieve prikkels krijgt zal het evenwichtig en vol zelfvertrouwen opgroeien.

Mensen die puppy’s bij handelaren c.q. fokkers kopen, die deze manier van fokken niet hanteren, lopen de kans dat de pup angstig / bang en vol stress de wereld in kijkt.
Als je een dergelijke pup als hondenliefhebber koopt, staat je een schone taak te wachten.
Kortom, als een sociaal gefokte pup bij de hondenliefhebber komt, hoeft hij niet de gewenste sociale vaardigheden en het leerproces in te halen.
Hij/zij kan met een frisse start naar de puppy cursus.
Voor de minder / tot niet gesocialiseerde pup, vinden wij, hondenliefhebbers en gecertificeerde trainers, het zeker een “must.” om op een cursus te gaan. Een cursus, waar men op een positieve manier les geeft, zodat de hond op kan groeien tot een sociaal vaardige hond.

Waarom Puppycursus zult u denken, ik kan mijn pup toch genoeg leren?
Dat is ook zo, als honden liefhebber probeer je het zo goed mogelijk te doen, de puppy cursus is dus aanvullend op uw eigen initiatieven.
In onze puppy cursus leert u door onze tips, hoe u een mogelijk nog betere baas/hond relatie met uw hond opbouwt, de belangrijke gedrag- en opvoedingsoefeningen en trainingsmethoden.
Daarnaast geven wij handige tips, specifiek passend bij u en uw hond. Per slot van rekening reageert niet elke baas en hond hetzelfde en zeker als combinatie bent u uniek.
Ook leggen we eenvoudige, medische informatie uit, zodat u niet voor niets naar uw dierenarts gaat, of juist wel geïnformeerd naar de dierenarts gaat.

In de cursus zijn er praktijk situaties te over en ruimte voor vragen is er altijd!!

Cursusavond en tijden:
Op maandagavond om 19.00 uur en/of  20.00 uur,

  • Start 4 februari 2019
  • Start 13 mei 2019